7921BT
ZUIDWOLDE DR
tel. 0528-372535

Opstelling

ZZVV 2 heeft zichzelf afgelopen zaterdag een hele goede dienst bewezen door op eigen veld overtuigd af te rekenen met hekkensluiter Be Quick 1887 2. Halverwege de wedstrijd stond ZZVV met 6-0 voor, na negentig minuten voetballen in de stralende zon stond er een 9-2 eindstand op het scorebord.

ZZVV 2 wist dat het bij winst tegen Be Quick definitief zeker was van nog een jaar voetbal in de reserve Eerste Klasse. Dit gegeven voerde ook de boventoon voorafgaand aan de wedstrijd in de kleedkamer. Trainer Klaas Mijnheer zette zijn spelers op scherp en gaf zijn ploeg mee dat het vandaag moest gebeuren. Die boodschap kwam aan en ZZVV begon overtuigend aan het duel met de bezoekers uit Groningen. Be Quick, dat onderaan staat, wist van tevoren al dat het de nacompetitie in gaat. De Groningers hadden in de beginfase geen antwoord op het aanvalsspel van ZZVV. Al in minuut vier opende ZZVV 2 de score. Een puntgave voorzet van Randey Kuiper werd door spits Christian Visser op fraaie wijze de bovenhoek ingekopt: 1-0.

Toch knap, want meestal komt ZZVV 2 op achterstand voordat ze besluiten om te gaan voetballen. Maar afgelopen zaterdag niet! De ploeg wilde na de 1-0 meer en bleef gedurende de eerste helft zeer gretig. Dat, gecombineerd met het matige verweer van Be Quick, zorgde ervoor dat de gastheren met een 6-0 stand de kleedkamer op mochten zoeken. De doelpuntenmakers vindt u hierboven. Eén van deze doelpuntenmakers was Hany Mehzetab, een tweedejaars A-junior die in de tweede seizoenshelft alvast mag wennen aan het echte werk. De aanvaller maakte zijn eerste twee doelpunten in het seniorenvoetbal, gefeliciteerd!

De tweede helft bracht niet meer het spektakel als voor de rust. Benoemenswaardig is wel de return van (voormalig) doelpuntenmachines Michael ter Wal en Jordi Booij. Vanwege (aanhoudende) tekorten in de spelersgroep deed Ter Wal weer eens mee en ook Booij, die terug was van vakantie, was weer van de partij. Beide kregen een klein halfuur speeltijd van trainer Mijnheer. Ook good old Geert Bouwers voetbalde nog eventjes mee! De routinier, alleskunner, trainer en gezelligheidsdier verving Frank Hulst die zichtbaar vermoeid het veld verliet.

ZZVV 2 speelt in het restant van de competitie nog drie wedstrijden, maar weet dus nu al dat het volgend seizoen ook in deze klasse gaat acteren. Dat feit stemt het elftal meer dan tevreden! U als supporter kan tot aan de zomervakantie nog driemaal genieten van de heren van ZZVV 2: zaterdag 21 mei speelt de ploeg uit bij Groen Geel 2, zaterdag 28 mei komt DZOH op bezoek en een week later komt De Weide langs op sportpark Woltinge-slag. Graag tot dan!